Mad

I de gode gamle dage

Ak Ja, der var engang. (1966 - 1976) To gamle mænd i deres bedste alder havde et program i Danmarks Radio om madlavning. De opfandt bemærkningen " Vi har snydt lidt" når de i "TV-køkkenet" rev den færdige ret ud af ovnen, efter at have brugt tid på forberedelsen, og kun tilberedningen manglede. Ligeledes er bemærkningen Rigeligt Smør, gået over i historien ikke mindst takket være 2 x Price. Som jeg husker det lukkede programmet ned fordi det blev opfattet som reklame for smør i DR. I virkeligheden var det jo blot Oplysning til Borgerne om Samfundet. I min beskedne optik var de 30 år forud for deres tid, og i dag ville de blive kaldt omstillingsparate mønsterbrydere af parnaset.. Pendulet er svunget tilbage til udgangspunktet, vi har spist rigeligt med brune ris, Nutana, Rødbedebøf i 80'erne og været på dyre vegetariske reaturanter. Nu vil vi have Smør, Piskefløde, økologisk kød og allerbedst, vi vil lave det hele selv.. Sammen med vores børn! ( hvis de da har tid )

Århh, det bliver ikke bedre!

drengerøvshumor, langtidsstegte fødevarer, kilovis af Smør. Jeg har genset dette program med mine døtre utallige gange. Pulled Pork er nu en etableret Standard når familien skal trommes sammen.

Tommy Cooper om mad og drikke

Tommy Cooper

 

"I'm on a whiskydiet, last week I lost three days"

 

two cannibals were eating a clown - one said to the other, "Does he taste funny to you?"

 

I told the waiter, bring me a chicken. So he brought me a chicken. "Just a minute", I said. "It's only got one leg". "It's been in a fight." I said, "Well bring me the Winner"

Copyright @ All Rights Reserved